dier_spechtopener2

1ste Puur Smaak Diner succes

Een goed concept is snel een fantastisch plan, maar dan moet je het nog waar gaan maken.
Het eerste diner in de tomatenkas was een overweldigend succes en bijna iedereen wil ook naar het tweede Puur Smaak Diner in de koeienstal.

Puur Smaak Diners is een initiatief van sterrenchef Niven Kunz en Djoeke Delnooz van Orange Olive. Zij nodigen levensgenieters uit voor een culinair vier-gangen diner op uitzonderlijke locaties; bij de oorsprong van hun producten.Djoeke Delnooz: "we zijn ons steeds meer bewust van wat we eten. We verkiezen bij voorkeur lokaal en authentiek geteelde producten boven macro-industrie. Steeds vaker willen we weten hoe onze ingrediënten groeien en waar ze vandaan komen. Met Puur Smaak Diners willen we de afstand tussen mens en eten verkleinen. We brengen onze gasten dichter bij de oorsprong van smaakvolle ingrediënten met een unieke eetbeleving op locatie. Een lange tafel met mooie verhalen, inspirerende gesprekken, interessant gezelschap." 
De eerste Puur Smaak Diner is gehouden op 8 oktober in een Prominent trostomatenkas te Kwintsheul.

Volgende data en meer informatie: www.puursmaakdiners.nl

puursmaakdiners_tomatenkas1_groot
puursmaakdiners_tomatenkas2_groot
puursmaakdiners_tomatenkas3_groot
puursmaakdiners_tomatenkas4_groot
puursmaakdiners_tomatenkas5_groot
puursmaakdiners_tomatenkas7_groot
puursmaakdiners_tomatenkas8_groot
puursmaakdiners_tomatenkas9_groot