dier_spechtopener2

Gangendiner

Een succesvol diner zit hem niet alleen in de gerechten.
Het gaat om een totaalbeleving; de wijze waarop je
wordt ontvangen, de tafel is gedekt en hoe het eten
is gepresenteerd.

Of het nu gaat om een diner voor een klein gezelschap
bij u thuis of voor een veelvoud aan gasten op locatie.
Wij gebruiken al onze creativiteit om de juiste sfeer
en beleving te bewerkstelligen. Orange Olive catering
besteed veel aandacht aan haar gerechten maar
daarnaast ook aan goed gastheerschap, begeleiding,
advies en catering op maat. Zodat u en uw gasten
helemaal ontspannen kunnen genieten.
 

Een voorbeeld van het menu met 6 gangen:

+ Soep met groente uit het seizoen
+ Tonijncarpaccio met een koek van pomodore
+ Champagne Spoon
+ Gebakken Eendeborst met cannelloni van paddestoelen
+ Hollands kaas assortiment met garnituur
+ Chocolade dessert

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Wilt u weten wat de gerechten van dit seizoen zijn?
Neem contact op met djoeke telefoon 015 2121259 | mobiel 06 15 43 0330
of mail naar djoeke@orangeolive.nl

orangeolive_gedektetafel7hilke_groot