dier_lepelkonijn

Prijslijst

Prijzen per januari 2016

Gerechten
Luxe hapjes
We serveren een assortiment luxe hapjes uit het seizoen die elke een smaak sensatie zijn. 
+ 4 hapjes € 9,50 p.p.
+ 6 hapjes € 12,50 p.p.
De hapjes worden ambachtelijk gemaakt. Omdat dat bewerkelijk is,
geldt er een minimale bestelling van 25 stuks per soort. De minimale afname bedraagt 100 hapjes.

Ontbijt
+ vanaf € 12,50 p.p.

Lunch
+ vanaf € 17,50 p.p.

Hightea
+ vanaf € 19,50 p.p. voor 5 gerechten met thee en brocante servies

Wandelend diner
De gerechten komen naar de gasten toe. We maken een mooie opbouw
van seizoensgebonden gerechten die mooi gepresenteerd worden aan
de gasten.

+ vanaf € 36,50 p.p. voor 5 gerechten
+ extra gerechten € 7,50 p.p.

Seizoensbuffetten
De buffetten van Orange Olive, zijn rijk gevuld en heeft voor
een ieder veel te kiezen. In elke buffet zit een vlees-, vis- en
een vegetarisch gerecht, een salade en broden met huisgemaakte
tapenade’s en pesto’s. 
+
6 gerechten voor € 24,50 p.p.
+ 8 gerechten voor € 28,50 p.p.
+ 10 gerechten voor € 36,50 p.p.

Gangendiner
We serveren een mooie opbouw van seizoensgebonden gerechten.
+ 3 gangen vanaf € 34,50 p.p.
+ 5 gangen vanaf € 49,50 p.p.

Antipasti en Fingerfood
Ambachtelijke broden, tapenades, pesto’s, kazen, vleeswaren, olijven, zoutjes, enz.
+ eenvoudige samenstelling € 3,50 p.p.
+ uitgebreide samenstelling € 6,50 p.p.

Desserts
Huisgemaakte desserts; als donkere chocolade mouse met dragon room,
basilicum hangop, creme brulee, tiramisu met aardbeien, mangomouse
met hazelnootcrumble.
+
vanaf € 6,50 p.p.

Taartenparade
We maken een selectie van  verschillende soorten huisgemaakte taarten 
uit het seizoen. Je mag ook zelf een taart uitkiezen van de website.
(de taarten moeten wel in het seizoen passen)
+ € 8,50 per persoon

Voor bij de koffie
Huisgemaakte lekkernijen; als zandkoek met rozemarijn caramel, mascapone truffels en duizend en één nacht koek.
+ Vanaf per persoon € 2,50 

Lekkers bij de koffie
+ vanaf € 2,00 p

De prijzen zijn gebaseerd op minimaal 30 personen, lagere aantalen, graag in overleg.

Personeel
Voor de verzorging van een buffet, diner of feest zijn koks en bedienend personeel onmisbaar. Ons personeel is behulpzaam en vriendelijk. 
+ Gastvrouw / Chef / Sommelier op locatie € 42,50 per uur.
+ Keukenpersoneel/bediening op locatie € 32,50 per uur.

Inrichting en huurspullen
Als u ons een buffet laat verzorgen, dan nemen wij kosteloos tafellinnen, serveer schalen, buffetdecoratie, opschepbestek en servetten mee. Ook kunnen wij u de organisatie van de inrichting en huurspullen als; buffettafels, koelkasten, apparatuur, tafels, stoelen, kapstokken, tenten, borden, glazen, groendecoraties etc. uit handen nemen. De kosten daarvoor bedragen 20% van het bestelde bedrag.

Drankverzorging
Orange Olive kan ook de drankverzorging voor u regelen, we werken samen met fijne wijnkopers en weten waar we de lekkerste sappen kunnen halen. De kwaliteit van onze huiswijn is uitstekend maar voor specifieke wensen brengen we graag advies op maat uit. De dranken worden berekend volgens een formule: 1,85 drankje per uur x aantal uur van het evenement x aantal personen = € 2,95 (gemiddelde prijs per drankje)         

Assortiment:
+ Biologische Prosecco 
+ Huiswijn; wit/rood 
+ Bionade/schulp sap / sparood 
+ Biologisch Gulpener bier 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Wilt u weten wat de gerechten van dit seizoen zijn?
Neem contact op met djoeke telefoon 015 2121259 | mobiel 06 15 43 0330
of mail naar djoeke@orangeolive.nl