dier_lepelkonijn

Huwelijk op z'n Belgisch

Uren hebben we gezocht naar leuke catering. Leuk, een veel omvattend begrip natuurlijk maar onder leuk versta ik een catering die niet te stijf werkt, iemand die begrijpt dat een lekkere maaltijd niet enkel bestaat uit eten dat mooi op een bordje ligt en door stijve garcons aan tafel wordt geserveerd.
Nee wij wilden iets gezelligs, iets echt, iets met veel smaak en kleur. Toen ik op de website van Orange Olive terecht kwam sprong meteen de fantastische vormgeving op en ook de manier van werken vond ik meteen geweldig. Een cateringsbedrijf met zo een fijne, losse website met zulke mooie beelden en fraaie woorden: ja dat zou onze cateraar worden!

orangeolive_Melissa&Jan04_groot

Nu enkele maanden na ons huwelijk vinden we dat nog steeds één van onze beste beslissingen van ons huwelijk. De dag zelf was geweldig en Orange Olive heeft hier zeker een grote steen aan bijgedragen. Al na onze eerste ontmoeting bij Djoeke thuis wist ik dat het goed zou komen (haar passie voor mooie bordjes wist mijn hart al na enkele seconden te veroveren). Djoeke denkt echt mee naar een concept dat past bij het bruidspaar: mee denken over de styling van de tafels, de hapjes en bbq... als huwelijksfotografe weet ik hoe belangrijk dat is en we hebben dit echt geapprecieerd aan haar. Op de dag zelf heb je het zo druk met babbelen met je gasten dat het eten misschien op de tweede plek kwam maar gelukkig hebben we de dag erna nog lekker kunnen smullen van al dat lekkers dat over was en oh wat wou ik nu dat die taart opnieuw naast mijn laptop stond. Niets dan complimenten, zowel van ons als van de gasten! Dankjewel Djoeke en het prachtteam!

Jan Persoon en Melissa Mills www.melissamilis.com
Séchery, Belgie

Fotografie: http://jonaspeterson.com/destination-wedding-2/destination-wedding-melissa-jan-redu-belgium/

orangeolive_Melissa&Jan01_groot

orangeolive_Melissa&Jan02_groot
orangeolive_Melissa&Jan03_groot
orangeolive_Melissa&Jan05_groot
orangeolive_Melissa&Jan07_groot
orangeolive_Melissa&Jan08_groot
orangeolive_Melissa&Jan09_groot
orangeolive_Melissa&Jan10_groot
orangeolive_Melissa&Jan11_groot
orangeolive_Melissa&Jan12_groot
orangeolive_Melissa&Jan13_groot
orangeolive_Melissa&Jan14_groot
orangeolive_Melissa&Jan15_groot
orangeolive_Melissa&Jan16_groot