dier_lepelkonijn

Kerstdiner Sharewire

Vol trots ons nieuwe kantoor showen aan onze dierbaren! Dat was het uitgangspunt van het Sharewire kerstdiner op 12 december 2012.
Maar waar begin je als de aansluitende dinerlocatie een lege ruimte is, met alleen wat peertjes aan het plafond en een keuken op honderden meters loopafstand? Precies: dan vraag je Djoeke van Orange Olive om met een plan te komen dat, naast een heerlijk maal voor circa 60 volwassenen en 15 kinderen en  een toetjesfestijn en goede koffie, ook de aankleding van de ruimte bevat.

orangeolive_Sharewire06_groot

In de voorbereiding weet Djoeke je enthousiast te maken voor haar ideeën over puur en eerlijk eten, je te verleiden met wat ‘restanten’ van haar baksels en je zonder al teveel attributen gerust te stellen dat het helemaal goed komt met de inrichting.
In de aanloop naar de feestdag raakt Djoeke niet in de war van last minute wijzigingen (toch frietjes voor de kids?), vragen en goed bedoelde suggesties m.b.t. de indeling en aankleding en neemt ze je zorgen uit handen.
Op de middag voor het diner verandert ze met haar collega’s in een handomdraai en zonder veel poespas de ruimte, waardoor deze er binnen no time feestelijk uitziet.
Tijdens het diner verzorgt ze een heerlijke maaltijd in buffetvorm, met 10 verschillende gerechten die individueel zeer smaakvol zijn maar ook onderling heel goed samen gaan, uitgeserveerd op geweldig leuk servies en met persoonlijke aandacht.
En als kers op de appelmoes (!) komt er nog een taartenparade op tafel waar wij allemaal onze vingers en bordjes bij hebben afgelikt en ook de restjes de volgende dag nog verzwolgen zijn.
 
Voor het eerst hebben we een zakelijk feest/diner gehad waarbij wij als organisatoren heel weinig zelf hebben hoeven doen en waar we op de avond zelf met volle teugen hebben kunnen genieten.

Djoeke en collega’s, super bedankt voor deze op alle fronten heerlijke avond!
 
Namens Sharewire BV,
Marije & Miranda

orangeolive_Sharewire01_groot
orangeolive_Sharewire02_groot
orangeolive_Sharewire03_groot
orangeolive_Sharewire04_groot
orangeolive_Sharewire05_groot
orangeolive_Sharewire07_groot