dier_spechtopener

Klantendag Progress

Een geslaagde zoektocht naar perfectie
Eenmaal in de twee jaar organiseren wij, Progress-PME een onafhankelijk adviesbureau voor de (bio) farmaceutische industrie, een dag voor onze klanten. We wilde op die dag een inhoudelijk gedeelte organiseren met aansluitend een kookworkshop in een locatie die perfect is voor het creëren van een ontspannen sfeer waar voldoende gelegenheid is om met collega’s en klanten te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Het thema van deze dag was “zoektocht naar perfectie”

orangeolive_Progress8_groot
Het introductie gesprek (met overigens heerlijke taart) met Djoeke gaf ons meteen al voldoende vertrouwen, zodat wij de gehele organisatie in  handen hebben gegeven van Djoeke van Orange Olive. Daar hebben we geen spijt van gekregen.De klantendag die in juni 2011 heeft plaatsgevonden was een groot succes om verschillende redenen namelijk 
Locatie, Restaurant Niven in Rijswijk
Moleculaire kookworkshop
Overige drankjes en hapjes• Timing gedurende de dag 
De presentaties 
En het weer

De eerste vier aspecten zijn volledig georganiseerd door Djoeke en ook tijdens de dag hield zijn continu vinger aan de pols of alles naar wens was of stuurde zelf het geheel bij/aan. Dus kunnen we gerust zeggen dat Djoeke’s zoektocht naar perfectie tot een perfect resultaat heeft geleid. Dat het daarnaast ook schitterend weer was heeft de sfeer alleen maar verhoogd.

Al met al een zeer geslaagd evenement!
Ruud Schonk

orangeolive_Progress1_groot
orangeolive_Progress3_groot
orangeolive_Progress4_groot
orangeolive_Progress5_groot
orangeolive_Progress6_groot
orangeolive_Progress7_groot